VIDEO / Gestul curajos prin care Alexandra de la "Insula Iubirii" a început o nouă viaţă! Nu toate femeile au curaj să facă asta

+4 click pentru
galerie

Alexandra e una dintre fostele concurente de la "Insula Iubirii". © Sursa foto: Facebook

La câteva luni după încheierea celui de-al treilea sezon de la "Temptation Island – Insula Iubirii", Alexandra a dezvăluit gestul curajos pe care l-a făcut în timp ce era încă în Thailanda. Fosta concurentă de la "Insula Iubirii" care a uimit o întreagă ţară cu povestea ei tristă de iubire a spus tot adevărul într-un mesaj făcut public, care e însoţit de o filmare.

Înainte să plece din Thailanda, Alexandra, una dintre tinerele care au participat la "Temptation Island – Insula Iubirii", a sărit cu paraşuta. Curajosul gest înseamnă pentru ea mai mult decât adrenalină şi un strop de nebunie. Aşa cum a scris în mesajul de mai jos, pentru Alexandra a însemnat punctul uriaş şi începerea unei noi vieţi.

"În acea zi mi-am luat rămas bun de la mine! De la ceea ce eram. Mi-am luat adio de la toate gândurile triste. Mi-am luat adio de la toate persoanele false care m-au tratat cu indiferenţă, dar totuși am continuat să le caut. Atunci, am lăsat în urmă trecutul și priveam încrezătoare spre viitor. Mi-am luat sufletul în brațe și l-am vindecat de toate rănile. Am fost și sunt o persoană puternică, la un moment dat m-am rătăcit... Am ridicat capul sus, mi-am șters singură lacrimile și mi-am continuat drumul. ȚELUL MEU??? Să nu irosesc nicio clipă de fericire!! Nu a fost un simplu salt cu parașuta, a fost SALTUL SPRE O ALTĂ VIAȚĂ !", a scris Alexandra Diaconescu, fostă participantă de la "Temptation Island – Insula Iubirii", pe pagina ei de Facebook.

Poveștile de pe "Temptation Island – Insula Iubirii" nu se termină, pregătirile pentru cel de-al patrulea sezon au început deja. Cei care doresc să se înscrie la casting, fie în rol de ispită, fie de concurent/ă, o pot face pe http://casting.a1.ro/.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

D.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro