VIDEO / Gestul neaşteptat făcut de un concurent de la "Mireasă pentru fiul meu"! Nu suportă lenjeria intimă şi a vrut să doarmă GOL PUŞCĂ! Camerele l-au surprins în costumul lui Adam

A intrat în casa "Mireasă pentru fiul meu" în urmă cu mai puţin de o săptămână şi a fost implicat în numeroase scandaluri. Totuşi, nimic nu întrece gestul făcut de Florin în prima seară.

Fără să-i pese că a venit într-o competiţie şi este înconjurat de mai multe persoane, Florin a vrut să doarmă gol puşcă. A făcut duş şi s-a băgat în pat, însă gestul lui a fost taxat de staff.

"Acasă dormeam gol. Nu-mi pasă că erau şi ceilalţi bărbaţi în cameră. Nu dorm cu mine în pat!", a spus el, în direct, la "Mireasă pentru fiul meu".

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU 2016: "Mireasă pentru fiul meu" este un reality show matrimonial, difuzat pe Antena 1, în fiecare zi a săptămânii de la 11:15-13:00 şi 14:00-16:00, iar sâmbătă de la 12:00-13:00 şi 14:00-16:00.  În rest, telespectatorii pot urmări show-ul, non-stop, pe AntenaPlay.

Citeşte şi: 

După ce s-au logodit, Oana şi Cosmin de la "Mireasă pentru fiul meu" au fost la un pas să încalce regula 25! Cei doi şi-au făcut de cap pe canapea

Imaginaţie bogată, nu glumă! Cum a încercat o concurentă de la „Mireasă pentru fiul meu” să încalce regula 25

T.F.S


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro