VIDEO / Gina Pistol a dat RĂSPUNSUL MULT AŞTEPTAT de Chef Cătălin Scărlătescu: "O să scot rochia de mireasă şi o probez"

Gina Pistol a spus că promisiunea potrivit căreia se va căsători cu chef Cătălin Scărlătescu atunci când va slăbi până la 90 de kilograme a fost o glumă. © Sursa foto: arhivă

După ce i-a promis lui Chef Cătălin Scărlătescu faptul că-l va lua de soţ dacă va slăbi, Gina Pistol a făcut noi dezvăluiri. Toate astea la scurt timp după ce carismaticul chef a topit mai multe kilograme.

Gina Pistol a dat cărţile pe faţă şi a mărturisit că a fost doar o glumă pe care îşi permie să o facă cu chef Cătălin Scărlătescu. Prezentatoarea tv l-a felicitat pentru kilogramele pe care le-a dat jos şi se bucură că a luat acea decizie. Totodată, vedeta a spus că nu crede că ea e motivul pentru care Cătălin Scărlătescu s-a pus pe slăbit. 

"Păi, nu ştiu, scot rochia de mireasă din portbagaj, o probez să văd dacă îmi mai este bună şi apoi aştept... până o să îl întâlnesc pe Făt-Frumos. Nu, Cătălin Scărlătescu îmi este foarte drag, îmi e un prieten foarte bun, ne leagă o prietenie şi suntem şi colegi. (...) însă, noi avem glumele noastre; mă bucur că e pe drumul cel bun, că şi-a tras singur un semnal de alarmă – dar nu cred eu că sunt motivul pentru care a slăbit. (...) Nu, nu am rochia pregătită... cine ştie, până mă mărit eu, poate se demodează. (...). Noi ne auzim la două, trei zile la telefon.", a dezvăluit Gina Pistol în cadrul emisiunii "Star Matinal" de la Antena Stars.

În urmă cu ceva timp, Gina Pistol a spus că îl ia de bărbat pe Cătălin Scărlătescu dacă slăbeşte şi ajunge la 90 de kilograme. După acest incident, chef-ul s-a pus serios pe slăbit şi pare că se ţine de treabă. 

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

D.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro