VIDEO / Gina Pistol a recunoscut relația cu Smiley? "Bărbatul pe care eu mi-l doresc nu ar accepta o iubită parazit"

Smiley și Gina Pistol © Facebook

Gina Pistol a vorbit, în exclusivitate pentru Antena Stars, despre ce tip de bărbați îi plac, dar și despre momentele din copilărie. 

Gina Pistol a vorbit, într-un interviu exclusiv acordat pentru Antena Stars, despre tipul de bărbat pe care îl preferă, dar și despre momentele din copilărie și familie. 

"Nu am mai primit o scrisoare de foarte mult timp. am rpimit și eu scrisori de dragoste și mă emoționam. ma bucur că fac parte din categoria femeilor care mai sunt încă sensibile. (...) Am avut multe lipsuri în copilărie. Îmi doream foarte tare o bicicletă și o păpușă Barbie și nu puteam să-mi iau atunci. (...) Da, sunt îndrăgostită. Bărbatul pe care eu mi-l doresc nu ar accepta o iubită parazit. Am 36 de ani și de ce nu am bărbat și copil? Nu pot să povestesc despre fiecare relație de ce am plecat și de ce m-am despărțit. Mă deranjează când oamenii mă subestimează. Ce e al meu, e al meu. Pentru copilul meu, îmi doresc ca părinții lui să fie oameni echilibrați", a declarat Gina Pistol, în exclusivitate pentru Antena Stars. 

Despre Gina Pistol şi Smiley
Gina s-a născut pe 9 decembrie 1980. Vedeta a bifat câteva relaţii cu persoanje celebre, printre care şi Codin Maticiuc şi Alin Cocoş. Gina se numără printre vedetele care au pozat în Playboy. În prezent, ea prezintă emisiunea "Chefi la cuţite", iar în viaţa personală s-ar iubi cu Smiley, relaţie pe care nu a confirmat-o în mod oficial.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.V.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro