VIDEO / Horia Brenciu, mărturisiri uluitoare despre cea mai mare dorinţă! „I-am propus soţiei mele să...”

+3 click pentru
galerie

Horia Brenciu © captura video

Horia Brenciu a vorbit în emisiunea "Dincolo de aparenţe" despre perioada Sărbătorilor pe care o aşteaptă cu nerăbdare, cât şi despre ce îşi doreşte cel mai mult de Crăciun.

Horia Brenciu a făcut mărturisiri în emisiunea "Dincolo de aparenţe", de la Antena Stars, despre perioada ce urmează, mai exact cea a Sărbătorilor. Acesta a spus că Moş Crăciun se află chiar în el, mereu venind cu câte un cadou. De asemenea, Horia Brenciu a vorbit şi despre dorinţa sa de a mai avea un copil, care speră că se va îndeplini cât mai repede.

"Zilele trecute, le-am spus copiilor mei să nu îşi pună toate visele pe scrisoarea Moşului, ci să se limiteze la trei cadouri. Acum cei mici se întreabă mereu dacă există restricţii la numărul cadourilor. Cred că Moş Crăciun a fost bun cu mine anul acesta. Niciodată nu a fost mai generos cu mine ca acum. Eu cred că Moş Crăciun există în fiecare dintre noi. În mine există unul, pentru că eu nu ma pot duce undeva cu mâna goală", a spus Horia Brenciu în emisiune.

"Interesant este că acum 15 ani mă gândeam că atunci când o să am 40 de ani o să am 4 copii, dar Dumnezeu a fost mult mai darnic cu mine. Îmi mai doresc un copil. I-am propus soţiei mele să se gândească la al 5-lea copil, dar s-a întors şi a plecat în cealaltă cameră. Eu voi insista", a continuat Horia Brenciu.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici. 

M.G.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro