VIDEO / I se citeşte suferinţa pe chip. Celine Dion, prima apariţie după moartea soţului său

Pe data de 14 ianuarie, cancerul îl lua pe Rene Angelil de lângă Celine Dion. De când şi-a pierdut soţul, cântăreaţa nu a mai fost văzută în public. Până astăzi când paparazzii de peste Ocean au surprins câteva cadre cu artista de-a dreptul tulburătoare.

Pe chipul lui Celine Dion se citeşte durerea. Este îmbrăcată în negru, iar chipul ei este transfigurat de atâta suferinţa. I-a legat o dragoste demnă de filmele de la Hollywood, iar moartea lui Rene Angelil a lăsat urme adânci în sufletul celor care l-au iubit.

Celine Dion se pregăteşte pentru funeraliile soţului său ce vor avea loc pe data de 22 ianuarie în bazilica Notre-Dame din Montréal, unde impresarul s-a căsătorit cu cântăreaţa.

Celine Dion şi Rene erau căsătoriţi din anul 1994 şi au împreună 3 copii. Celine Dion este deținătoare a Ordinului Canadei și a Ordinului Național al Québecului. Este o cântăreață de muzică pop, textieră și actriță.

A devenit cunoscută în lumea francofonă dupa ce René Angélil, ce urma să-i devină soț, și-a ipotecat casa pentru a-i finanța producerea primul album. În 1990 a lansat Unison, material discografic ce i-a adus popularitatea în America de Nord și în alte țări anglofone.

René Angélil a mai avut trei copii dintr-o relaţie anterioară, respectiv pe Anne-Marie, Patrick şi Jean-Pierre, care în prezent sunt adulţi.

Sursă foto Captură Youtube

Citeşte şi

Celine Dion trece prin momente CUMPLITE! Soţul ei a rămas fără o parte din limbă!

Celine Dion a făcut un anunţ neaşteptat! Ce a păţit vedeta

E.V


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro