VIDEO / I-a dezvăluit sentimentele pe care le nutreşte, dar a fost trimisă la "plimbare"! Ce concurentă de la "Mireasă pentru fiul meu", pusă într-o situaţie jenantă

+2 click pentru
galerie

S-a înscris în competiţia iubirii în cel de-al patrulea sezon al emisiunii "Mireasă pentru fiul meu" cu dorinţa arzătoare de a-şi întâlni marea dragoste, însă norocul nu i-a zâmbit. Ella nu ţi-a găsit partenerul ideal, dar acum s-a arătat interesată de un bărbat din casă, care tocmai a intrat în casă.

Chiar dacă trăieşte în Italia, Ella a declarat, fără doar şi poate, că vrea să-l cunoască pe Florin, noul băiat care a intrat în casă, însă acesta nu s-a arătat interesat de ea.

"E un gest foarte frumos, respect spusele ei, însă nu pot să-i spun să intre în casă pentru mine. Nu o cunosc şi nu ştiu nici măcar cum arată!"
, a spus el, în direct, la "Mireasă pentru fiul meu".

De asemenea, Ella a fost protagonista unui moment tensionat, căci a avertizat-o pe Liliana să nu mai vorbească despre ea, că nu are un iubit pentru că nu o place vreun bărbat: "Este alegerea mea să fiu singură. Nu-mi doresc pe oricine lângă mine."

"Mireasă pentru fiul meu" este un reality show matrimonial, difuzat pe Antena 1, în fiecare zi a săptămânii de la 11:15-13:00 şi 14:00-16:00, iar sâmbătă de la 12:00-13:00 şi 14:00-16:00.  În rest, telespectatorii pot urmări show-ul, non-stop, pe AntenaPlay.

PUBLICITATE

Citeşte şi:

Dezvăluiri tulburătoare la "Mireasă pentru fiul meu"! Emilia avut parte de o relaţie zbuciumată! Fostul soţ o bătea

Panică în casa "Mireasă pentru fiul meu"! Emilia, criză de nervi după un conflict cu fetele din casă

VIDEO / Au pus punct relației, dar s-au împăcat! Cuplul de la ”Mireasă pentru fiul meu” și-a mai dat o șansă!

A încălcat regula 25 la "Mireasă pentru fiul meu", acum surprinde cu altă imagine. Oana a dat fuga la coafor şi are un nou look

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro