VIDEO / I-a înscenat Marcel Toader soției sale acuzațiile de furt? Proprietara garsonierei: "Eu am făcut plângerea, împreună cu mama mea"

Marcel Toader © captură video

Au ieșit la suprafață noi informații despre acuzațiile care îi survin Mariei Constantin din partea proprietarei garsonierei. Aceasta susține că artista de muzică populară ar fi sustras anumite bunuri din locuință și că ar fi intrat fără să i se dea voie. 

Reclamanta la poliție a lui Marcel Toader a declarat că toate acuzațiile sunt false.

"În momentul în care am fost citată la poliție, deja ea dăduse declarație. (...) În urma relației de prietenie cu Marcel cu Marcel Toader am vorbit de două ori la telefon și când l-am întrebat dacă este de acord să împartă garsoniera cu Maria Constantin. (...) Obiectul plângerii este furtul. Eu am făcut plângerea, împreună cu mama mea. Am făcut plângere și pentru violare la domiciliu și pentru faptul că nu a predat cheile la timp. Știa că nu are voie să se atingă de hainele mele de acolo. (...) Nu o iert pe soția lui Marcel Toader", a declarat propietara garsonierei telefonic în emisiunea

Despre mariajul Mariei Constantin cu Marcel Toader

Maria Constantin şi Marcel Toader au mers la notar pentru a solicita divorţul. Pe 14 septembrie, la biroul notarial s-a prezentat doar artista de muzică populară.

Maria Constantin s-a căsătorit cu Marcel Toader pe 26 septembrie 2015. În vârstă de 30 de ani, artista de muzică populară a mai fost căsătorită o dată, în timp ce fostul rugbist, de 54, are cinci mariaje eşuate până în prezent.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.V.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro