VIDEO / I-a suflat iubitul! După despărţirea de Robert, Cassandra s-a cuplat cu alt concurent de la "Mireasă pentru fiul meu"

Sursa Foto Antena 1

Cassandra de la "Mireasă pentru fiul meu" a reuşit să uimească pentru toată lumea din nou. După ce a format un cuplu cu Robert care a părăsit competiţia pentru că a încălcat regulamentul, dansatoarea la bară a reuşit într-o singură săptămână să facă o nouă cucerire.

Cosmin era cuplat în secret cu blonda Crina până când bruneta focoasă a vorbit cu el şi l-a convins că ei doi trebuie să fie împreună pentru a ajunge cât mai departe în concurs.

Crina, prietena secretă a lui Cosmin, a izbuctit în lacrimi când a auzit această veste şi a mărturisit că habar nu avea că cei doi au de gând să formeze un cuplu.

Întrebat de ce a recurs la acest gest nedemn, Cosmin a recunoscut: "Crina este mult prea posesivă şi m-a sufocat în tot timpul acesta când am fost împreună. Plus că, atunci când s-a întrebat ce cupluri sunt în casă, ea nu a ridicat mâna. E slabă şi eu vreau să câştig acest concurs", a spus Cosmin la Antena 1.

Mireasă pentru fiul meu" este un reality show matrimonial, difuzat pe Antena 1, în fiecare zi a săptămânii de la 11:15-13:00 şi 14:00-16:00, iar sâmbătă de la 14:00-16:00 şi 17:00-19:00. În rest, telespectatorii pot urmării show-ul, non-stop, pe AntenaPlay.

T.S

Citeşte şi:
Panică în casa "Mireasă pentru fiul meu"! Emilia, criză de nervi după un conflict cu fetele din casă
Fanii sunt în extaz! Un nou cuplu s-a format la "Mireasă pentru fiul meu"
VIDEO / IPOTEZĂ-ŞOC! După ce a sărit gardul, adevăratele motive ies la suprafaţă! Concurenţii de la "Mireasă pentru fiul meu" fac lumină în cazul lui Robert


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro