VIDEO / Ileana Ciuculete, mesaj cutremurător de dincolo de moarte

Ileana Ciuculete © Sursa foto: arhivă

Ileana Ciuculete, mesaj sfâşietor de dincolo de moarte. La mai bine de jumătate de an de la dispariţia tragică a artistei, fiica ei de suflet a visat-o pentru prima oară.

Fiica de suflet a Ilenei Ciuculete, Codruța, nu și-o poate scoate nicio clipă din minte pe cea pe care o considera ca și mama ei. Fata a visat-o pentru prima dată pe Ileana Ciuculete zilele trecute.

”Vineri noapte am visat-o pentru prima dată. Îmi spunea că se bucură că încă o iubesc că ea acum este bătrână și nu mai e ce a fost. (...) Am sunat-o și se întorsese că nu mai vine să o văd că ea a îmbătrânit și se simte cam rău. Era supărată că peste tot la televizor se spunea că ea a murit. Ea zicea că e între noi”, a declarat Codruța pentru Antena Stars.

Ileana Ciuculete, răpusă de o boală cumplită

Ileana Ciuculete a murit pe 14 martie 2017 pe patul de spital, la scurt timp după ce a aflat că suferă de o boală incurabilă. La scurt timp de la moartea ei, Cornel Galeș a dezvăluit și care au fost ultimele cuvinte ale Ilenei Ciuculete, spuse pe patul de moarte. ”La plecarea mea vor veni mulți prieteni falși, dar tu să îi strângi la piept și să nu fi supărat pe ei pentru că eu i-am iertat”, i-a spus Ileana Ciuculete soțului ei, Cornel Galeș. 

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

D.S.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro