VIDEO / Imagini de la nunta de vis a Adelei Popescu şi a lui Radu Vâlcan. E prima filmare făcută publică!

Acum o lună a fost cea mai frumoasă zi din viaţa Adelei Popescu. Aceasta s-a căsătorit cu Radu Vâlcan pe 22 august, departe de ochii lumii, în munţi.Nu a trecut mult de când cântăreaţa şi actriţa Adela Popescu a îmbrăcat rochia de mireasă pentru a se căsători de Radu Vâlcan. Aceştia au ales o cabană din judeţul Braşov, din Gura Siriului. Cei doi au avut parte de o cununie tradiţională în mijlocul pădurii, iar numărul invitaţilor a fost foarte redus: 60 de persoane.
Luna de miere a fost şi ea de vis, la fel ca şi nunta! Aceştia au petrecut-o undeva în New York, într-o cameră care avea vedere la Parcul Central.
Adela a anunţat de aseară că va posta un scurt metraj în care se vor regăsi momente de la nunta ei, iar astăzi, a publicat filmuleţul promis pe canalul său de youtube!


Relaţia Adelei Popescu alături de Radu Vâscan  a luat amploare în 2010 şi s-a dezvoltat până când cei doi au luat marea hotărâre. Cei doi par să aibă o viaţă fericită unul de celălalt şi par să fie cu adevărat împliniţi.

Sursă foto: adelapopescu.eu

A.C.

Citeşte şi:

Radu Vâlcan, picanterii din luna de miere: "Făceam câte un picnic în fiecare zi!"

FOTO / AŞA arată NATURALĂ 100%. Imagini nemaivăzute cu Adela Popescu, în luna de miere

A avut o nuntă perfectă! Radu Vâlcan: "Ne-am căsătorit în vârful muntelui!"


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro