VIDEO / Imagini de la petrecerea fiului Regelui Cioabă! Ingredientele unui chef de zile mari: kilograme de aur, şampanie fină şi bucate delicioase

Poate fi încoronat cu uşurinţă rege al petrecerilor. De la Crăciun încoace, regele Daniel Ciobă o ţine dintr-un chef în altul!


De la niciunul dintre ele nu au lipsit şampania fină sau bucatele preparate chiar cu mâinile lui. Ei bine aseară, regele Cioabă a mai avut un motiv de sărbătoare. Fiul lui, Kevin şi-a sărbătorit ziua numelui pentru că da, aţi ghicit, îl cheamă şi Ioan, ca pe străbunicul lui.

"Ne tratăm invitaţii la maximum pentru că fără ei nu am fi atât de feridiţi cum suntem acum. Reţetele sunt moştenite de la strămoşi. L-am botezat pe mezinul nostru Ioan în cinstea bunicului meu. Acum sărbăteresc şi 17 ani de căsătorie cu soţia mea. Ne-am văzut doar în poze, dar live ne-am văzut doar în ziua nunţii. În cazul nostru a funcţionat această tradiţie. Noi ştiam înainte cu şase luni de zile că ne vom căsători, dar nu ne-am văzut live. Tata se pricepea foarte bine la femei, aşa că am mers pe mâna lui", a declarat Regele Cioabă, în emisiunea "Acces Direct" de la Antena 1.

A.B.

Foto: Captură Antena 1

Citeşte şi:

VIDEO / Daniel Cioabă, naş de lux pentru fata Iuliei din "Abracadabra"! Ce cadourile scumpe i-a făcut micuţei

FOTO / Familia Cioabă respectă cu sfinţenie tradiţiile de Crăciun! Imagini inedite de la tăierea porcului

VIDEO Loredana Chivu şi Leo, război pe maşina blestemată! Uite ce spun "regele" Daniel Cioabă şi Maria Câmpina despre conflict


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro