VIDEO / Imagini fierbinţi cu Bianca și Sorin de la "Insula Iubirii" din timpul partidei de AMOR! Ce vorbe acide i-a aruncat ispita fostei iubite a lui Liviu

+8 click pentru
galerie

© Sursa foto: captură Antena 1

După lungi încercări de-ale lui Sorin, una dintre ispitele masculine de la "Temptation Island - Insula Iubirii", Bianca a cedat într-un final şi a făcut dragoste cu el. Toate astea deşi, iniţial, fosta iubită a lui Liviu nu dorea să facă sex în faţa camerelor de filmat.

Fiind refuzat de Bianca, una dintre participantele de la "Insula Iubirii", Sorin a reaţionat dur şi i-a aruncat vorbe acide tinerei. Ulterior, deşi, nu voia să fie filmată în timpul partidei de amor, fosta iubită a lui Liviu a mers la Sorin şi a dat frâu dorinţei de a face dragoste cu ispita masculină.

"Dacă nu vrei, plec! (...). Eu am făcut o criză de gelozie. (...). Stai aici singură şi dormi! (...). Mi-a zis şi mi-a confirmat faptul că vrea şi îşi doreşte să se culce cu mine. Gata, sunt pregătită sp mă culc cu tine. Na, s-a dezbrăcat şi s-a întâmplat. (...). Nu îmi bat joc de ea.", a declarat Sorin în cadrul emisiunii "Temptation Island - Insula Iubirii".

"Ok, m-ai filmat! Mă laşi să-mi termin treaba liniştită! (...). Mă disperau, stăteau acolo la geam şi filmau", a mărturisit Bianca.

Sorin de la "Insula Iubirii" a dezvăluit după noaptea de amor cu fosta iubită a lui Liviu că nu o place şi că nu-şi doreşte să aibă un viitor alături de ea.

"Nu îmi place de ea! Am făcut-o din orgoliu", a spus Sorin în cadrul emisiunii "Temptation Island - Insula Iubirii".

Nu rata următoarea ediţie a emisiunii "Temptation Island - Insula Iubirii", de luni, de la ora 20:30 pe Antena 1!

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

D.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro