VIDEO / În competiţie nu plângea niciodată şi părea o insensibilă. Cum este adevărata Adriana de la MPFM în realitate

+3 click pentru
galerie

Adriana de la MPFM este o tânără sensibilă, chiar dacă preferă să ascundă această latură © Instagram

Adriana, fost concurentă de la "Mireasă pentru fiul meu", a fost una dintre cele mai iubite prezenţe feminine din această emisiune.

Adriana de la MPFM a atras imediat simpatia publicului prin felul său de a fi şi prin originalitatea de care a dat dovadă. Chiar dacă, la prime vedere părea o persoană neprietenoasă, de fapt, Adriana nu voia decât să aibă în jurul său oameni care să aibă aceleaşi pasiuni ca ea. Mai mult decât atât, Adriana dădea senzaţia că este o persoană destul de rece şi foarte rar plângea în faţa camerelor. La fel se întâmplă şi de când a ieşit din competiţie.

Adriana nu se exterizează prea des, iar despre acest subiect a vorbit şi într-unul dintre vloggurile ei de pe Youtube. Întrebată de fani când a plâns ultima dată, Adriana a spus, uimitor, că recent, şi asta pentru că gestul unei tinere de pe internet a impresionat-o. O tânăra a decis să aibă grijă de un om al străzii, iar gestul făcut de aceasta a impresionat-o până la lacrimi pe Adriana.

"Am văzut un caz pe Facebook şi mi-a pus un nod în gât. Nu pot să spun că am plâns, dar mi-a umplut ochii de lacrimi pe moment pentru că a făcut o faptă extraordinar de frumoasă", a spus Adriana de la MPFM pe Youtube.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro