VIDEO / Incredibil! O celebră cântăreaţă a trăit sub teroare din cauza unui diagnostic greşit! Doctorii i-au spus că mai are doar câteva zile de trăit

O celebră cântăreaţă de muzică populară de la noi a trecut prin momente cumplite. Doctorii i-au dat un diagnostic greşit după ce i s-a făcut rău la o petrecere şi au băgat-o într-o depresie crâncenă. I-au spus că va mai avea doar câteva zile de trăit, deşi artista făcuse doar o intoxicaţie cu fum de ţigară.

Invitată la emisiunea "Necenzurat", de la Antena Stars, Tatiana Marcoianu, căci despre ea este vorba, a povestit, printre lacrimi, cu lux de amănunte experienţa cumplită şi scandaloasă, în acelaşi timp prin care a trecut.

"Diagnosticul a fost intoxicaţie cu fum de ţigară. Am fost la un eveniment, unde se fuma foarte mult şi am observat că nu mai sunt la capacitatea mea. La un moment dat am rămas cu ochii deschişi, cu gura deschisă şi fără aer. Mi s-a făcut rău în mijlocul oamenilor. N-am avut ocazia să cad, dar câteva minute am încercat să îmi revin. Şi mă rugam la Dumnezeu să trăiesc. Am fost la urgenţă, acolo mi-au administrat o perfuzie, pentru că nu mai puteam să respir. Doctorul când mi-a spus ce diagnostic am, am crezut că mă prăbuşesc. Mi-a spus că am cancer la plămânul stâng. Şi oboseala şi vestea m-au făcut să cred că nu mai are rost să mai trăiesc. Doctorii mi-au spus că nu mai am mult de trăit şă că trebuie să îmi administreze citostatice. Pe moment cred că am făcut o depresie, pentru că nu ma puteam să mai trec peste acest moment. Şi tocmai a doua zi trebuia să înmormântez şi pe bunica mea. După asta, oamenii încercau să mă încurajeze, dar eu eram sigură că voi muri.

Având diagnosticul în geantă, am fost la medicul de familie să îmi iau o adevărinţă. Când am scos diagnosticul la doctorul meu, a fost şocat a m-a pus să repet analizele. Am centrul de raze, deşi erau foarte mulţi oameni la coadă, m-au bagat prima. Doctorul respectiv mi-a zis că primul medic la care am fost este tâmpit. Nu aveam nimic la plămâni, făcusem intoxicaţie cu fum de ţigară," a declarat Tatiana Marcoianu, la emisiunea "Necenzurat", de la Antena Stars.

Foto: Captură Antena Stars

M.T.

Citeşte şi:

PRIMA FOTOGRAFIE cu Mircea Albulescu de pe patul de spital! Cât de schimbat e marele actor

VIDEO Gina Lincan este disperată! Ce a păţit interpreta de muzică populară


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro