VIDEO / Înfiorător! Vadim Tudor și-a prevestit moartea? Fiica Lidia, dezvăluiri despre mesajele transmise de dincolo

+2 click pentru
galerie

Fiica lui Vadim Tudor, despre visele premonitorii. © Captură Video

Lidia Vadim, una dintre fiicele regretatului Corneliu Vadim Tudor, a vorbit, în platoul "Agenția VIP" despre bizarele vise premonitorii pe care tatăl ei obișnuia să le aibă. 

De departe cel mai cutremurător este faptul că, se pare, Vadim Tudor și-ar fi prevestit chiar propria moarte.

"Tata avea niște vise, să zicem, mai puternice, în care i se arătau întâmplări din viitor. De exemplu, moartea Patriarhului Teoctist. L-a visat în sicriu și el participa la înmormântarea lui. A visat-o pe mama lui fără o măsea. De fiecare dată când îi apărea mama lui în vis, știa că se va întâmpla ceva rău. Cred că și la moartea fratelui lui, Pavel, a visat-o. Și-a visat și înmormântarea. O mulțime de oameni duceau pe brațe un politician îmbrăcat în alb. Nu știa că era el. Noi de visul ăsta n-am știut. Ne-a povestit altcineva. Îl marcau visele astea. Credea în visele acestea pentru că le-a simțit pe pielea lui. (...) Eu n-am avut niciodată astfel de vise până să moară el. Fisele cu el îmi arată ceva. Și știu sigur, că am verificat," a explicat Lidia Vadim, la Antena Stars.

Mai mult, aceasta a mai dezvăluit și că, odată cu moartea tribunului, au început astfel de vise și în timpul somnului ei. Unul dintre exemple este chiar prevestirea morții Reginei Ana.

"Primul vis cu el a fost după șase luni. (...) Mama îl visează aproape în fiecare noapte. (...) Primul vis era că eram la o biserică, iar era pe patul de spital, exact așa cum l-am lăsat. S-a ridicat pe marginea patului și m-a întrebat cum mai merg lucrurile, cum mă descurc cu procesele. Mă gândeam, 'Ce bine că mă întreabă lucrurile astea reale'. (...) m avut un vis înainte să moară regina Ana. Eram în curtea Mănăstirii de la Curtea de Argeș, era multă lume, multă presă. Dintre ei, a apărut și tata. Am ajuns la el și l-am ținut de mână. Apoi, am intrat într-un fel de castel și am stat de vorbă. Mă întrebam ce căutam noi la Curtea de Argeș, după care a murit Regina Ana, după o lună. (...) După, eram la mormântul lui, împodobit. Și pe mormânt erau panglici tricolore care formau numărul 18. N-am aflat nici până în ziua de astăzi ce au însemnat. Este singurul vis care nu s-a întâmplat încă," a adăugat aceasta.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro