VIDEO / Informaţii noi despre starea de sănătate a lui Dan Ciotoi. Ce i-a spus medicul la ultimul control

+4 click pentru
galerie

Dan Ciotoi se simte bine după operaţia suferită © Facebook

După ce a crezut că a scăpat de problemele de sănătate, Dan Ciotoi a fost operat, din nou, luna trecută. La o săptămână de când a fost externat, avem veşti noi despre starea de sănătate a lui Dan Ciotoi.

Veştile sunt foarte bune, Dan Ciotoi şi-a revenit şi se simte excelent, aşa cum chiar el spune. Într-un interviu pentru "Star Matinal", de la "Antena Stars", Dan Ciotoi a vorbit despre starea sa de sănătate, precizând că se simte foarte bine şi chiar merge la concerte.

"Am fost externat, au fost mici probleme, s-au rezolvat. Am venit la control, totul este ok, merge bine. M-am operat pentru o tumoră mai mică. Da, am fost speriat, normal. La Oradea m-am operat. Nu urmez niciun tratament, totul este ok fără niciun tratament. Mai este puţin până să se vindece complet. Nu o să mai am probleme să apară ceva, a fost extirpat orice pericol. Acum mă simt cel mai bine. Am mers şi aşa la evenimente, mi-am pus un plasture acolo, nu am suspendat nimic", a spus Dan Ciotoi despre starea sa de sănătate la "Antena Stars".

Dan Ciotoi a fost operat în urmă cu 3 luni pentru înlăturarea unei formațiuni canceroase, iar luna trecută a ajuns din nou pe mâna medicilor.  Dan Ciotoi a avut o altă formațiune canceroasă în zona urechilor, iar intervenția pe care a avut-o a fost destul de riscantă, dar în cele din urmă a fost un succes.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai importante ştiri, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro