VIDEO / Informații șoc despre presupusul furt de care e acuzată Maria Constantin! Cine îi ia apărarea

+4 click pentru
galerie

Maria Constantin © Facebook

Ies la iveală noi detalii cu privre la presupusul furt de care este acuzată Maria Constantin. Proprietara garsonierei în care ea a stat câteva zile susține că merge mai departe și vor face testul poligraf.

"Săptămâna viitoare vom face un test poligraf. Eu merg, Maria nu știu ce a răspuns", a spus prorprietara garsoniere în care a stat Maria Constantin.

Avocatul Daniel Ionașcu susține că acest test este total inutil, mai ales că nu se consideră proba la dosar. El o sfătuiește pe Maria Constantin să nu meargă să îl facă, căci poliția a decis prea repede să recurgă la acest lucru, îndoindu-se probabil de declarația proprietarei garsonierei. 

"Jocul acesta copilăresc ar trebui să înceteze. Pe mine mă uluiește că se implică în joaca asta și poliția. Această femeie nu are de ce să-și testeze reclamația printr-un test poligraf. S-a ajuns prea repede la testul poligraf. Se îndoiesc de declarația doamnei? Eu aș sfătui-o pe Maria să nu meargă la acest test. (...) ", a spus Daniel Ionașcu. 

Avocatul Daniel Ionașcu a adus inclusiv câteva dovezi prin care să arate nevinovăția Mariei Constantin.

"Am o singură idee. Aceea că cel care a făcut reclamația sau plângerea, dacă au fost împreună și dacă el susține ceea ce s-a declarat. Nu există nicio probă că această persoană este hoață. Eu am să vă dovedesc în mod clar că nu există argumente care să ateste așa ceva. Ce face în țara aceasta e o chestie fără precedent", a mai spus Daniel Ionașcu. 

Acesta a adus și câteva fotografii cu conversații între proprietara garsonierei și Maria Constantin, care dovedesc clar faptul că blondina a plătit chirie. Pe de altă parte, proprietara garsonierei susține că nu este adevărat și că Maria Constantin nu i-a dat niciun ban. 

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro