VIDEO / Însărcinată, Anamaria Stancu a dezvăluit ce a forţat-o soţul ei să facă! Tudor Ionescu a aflat în direct, la tv, când va deveni tătic

+3 click pentru
galerie

Sursa foto: Facebook

Însărcinată în cel de-al doilea trimestru, Anamaria Stancu a povestit despre momentul în care a aflat că va deveni mămică, dar şi motivul pentru care ea şi soţul ei, solistul de la Fly Project, au amânat ziua în care vor da vestea cea mare în mod public. Tudor Ionescu a aflat în cadrul unei intervenţii prin telefon la o emisiune că ziua în care ştia el că se va naşte fiica sa a fost mutată.

Anamaria  Stancu a mărturisit că soţul ei a obligat-o să-i ia numele după căsătorie. Fosta prezentatoare de la meteo a spus că fetiţ ei şi a lui Tudor Ionescu se va naşte prin cezariană. Operaţia a fost programată la începutul lunii august.

"M-a forţat să-i iau numele. Sunt obişnuită, pentru că toţi colegii din Antenă îmi spun Anamaria Stancu Ionescu, dar Tudor ţine morţiş să fiu Anamaria Ionescu (...) Noi am amânat momentul pentru că el trebuia să-şi găsească un pistol. Ilinca va fi Leu. Voi naşte prin cezariană la începutul lunii august" în cadul emisiunii "Răi da' buni" de la Antena Stars.

Soţul vedetei, Tudor Ionescu se află în prezent în Insulele Canare, unde are de susţinut mai multe concerte. El a intrat în direct prin telefon în cadrul emisiunii moderată de Mihai Morar.

"Ea schimbă becuri în casă, ea cumpără bateria de la bucătărie, ea e bărbatul în casă.", a spus solistul de la Fly Project în cadrul aceleiaşi emisiuni.

Fosta prezentatoare a rubricii Meteo de la Antena 1, Anamaria Stancu, şi solistul formaţie Fly Project, Tudor Ionescu, şi-au unit destinele în mod oficial, în luna septembrie a anului 2015. Anamaria Stancu şi Tudor Ionescu formează un cuplu stabil de mai bine de 10 ani. Cei doi s-au cunoscut într-o studio de înregistrări, iar din acel moment şi până la ora actuală ei au trăit o frumoasă poveste de dragoste.

D.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro