VIDEO / Întâlnire romantică între Alex şi "Burlăciţa"! Sărutări fierbinţi, muşcături şi frişcă: "I-am lăsat un semn pe gât!"

În urma concursului de înot pe care l-a câştigat detaşat, Alex are ocazia să se bucure de toată atenţia Danielei Crudu timp de câteva ore.

Cei doi şi-au dat întâlnire într-un decor rustic, la un picnic, la apusul soarelui. Relaxaţi şi foarte zâmbitori, Alex şi "Burlăciţa" s-au bucurat de momentele romantice petrecute împreună.

"Astăzi, mai mult ca oricând, Alex a fost atrăgător, senzual şi foarte sigur pe el. Îmi place", a declarat Daniela Crudu, miercuri, în emisiunea "Burlăciţa" de la Antena 1.

La un moment dat, Alex i-a dat Danielei să mănânce o căpşună cu frişcă, momentul fiind unul incendiar. Apoi, a urmat un şir lung de săruturi, iar Daniela l-a muşcat de gât pe Alex,

"Primul sărut adevărat din această competiţie, pentru că i-am simţit toate papilele gustative. L-am sărutat şi i-am lăsat un semn pe găt ca să vadă lumea că e al meu", a mai spus ea.

A.B.

Foto: Captură Antena 1

Citeşte şi:

VIDEO / Daniela Crudu a eliminat un alt concurent! Drumul spre inima "Burlăciţei" a unui concuret s-a oprit

VIDEO / Unul dintre principalii favoriţi la inima "Burlăciţei" a fost eliminat din concurs! Ce cadou de adio a ales Suhaib pentru Daniela


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro