VIDEO / Interviu de-a dreptul sfâşietor! Tatăl Denisei Răducu, pentru prima dată în faţa camerelor de filmat: "Totul a decurs extraordinar de rapid"

+3 click pentru
galerie

Emilian Răducu © captură video

Îţi sfâşie inima! Emilian Răducu, tatăl Denisei, a acordat primul interviu în faţa camerelor de filmat, după ce fiica lui s-a stins din viaţă. Bărbatul a vorbit pentru Antena Stars despre lunile de chin prin care a trecut în toată perioada în care artista era măcinată de boală.

Emilian Răducu a povestit cum a decurs totul, însă a ţinut să menţioneze că timpul a trecut mult prea repede.

"Problemele de sănătate le-am aflat în luna Martie. Totul a decurs extraordinar de rapid în patru luni nu s-a mai putut rezolva nimic. A fost ceva care nu s-a mai putut rezlva nimic, peste tot pe unde am mers totul de baza pe: încercăm, încercăm, dar rezultatele nu prea s-au mai văzut. Poate c-or fi fost şi alte cauze. Dumnezeu ştie, nu ştiu. Mă gândesc că orice persoană nu ar fi reacţionat bine. Avea momente când se simţea şi mai bine. Îmi zicea: uite, mă simt mai bine, pot să mă deplasez, dar ce să mai spun, probabil că făcea pe moment atunci, îşi făcea efectul tratamentul pe care l-a urmat", a spus tatăl Denisei Răducu. 

"O rog să fie şi acolo Sus cuminte. De uitat nu avem cum să o uităm niciodată pe Denisa. Era floarea tinereţii. Poate că de acolo de Sus se uită la noi, gândul meu este mereu la ea, nu îmi ies din minte cuvintele ei. Sunt un bărbat distrus. Am aflat de problemele ei de sănătate în luna martie", a mai mărturisit tatăl Denisei Raducu.

"Deja vorbim la trecut, ar fi fost bine ca acest interviu să înceapă cu: cum este Denisa? A fost un copil cuminte, extraordinar de cuminte. Începând de la copiii de seama ei, de la grădiniţă, urmând cu colegii de la şcoală. Faptul că a intervenit boala asta aşa de nemiloasă, practic suntem distruşi. Prea multe nici nu pot să vorbesc din cauza nenorocirii care s-a întâmplat. Era apreciată, toate cadrele didactice se mândreau şi aveau un cuvânt frumos despre Denisa", a mai spus tatăl Denisei. 

"Primul ei cântec l-a învăţat de la doamna educatoare, se numea: am obrazul ca bujorul, sunt o fată minunată. Chiar avea obrazul ca bujorul. Nu avemc um să uităm sau să trecem peste evenimentul ăsta. Nu există o durere mai mare pentru un părinte. (...) Supărată ea nu a fost. Nu a avut probleme, nu a avut necazuri. (...) Când intra ea pe poartă se lumina casa, se lumina curtea. Eu îi spuneam mereu să fie cuminte şi ce promiţi, ce ai de făcut să faci cu tragere de inimă ca să fie lumea mulţumită, aşa poţi să capeţi încredere", a spus plângând Emilian Răducu. 

Denisa Răducu a murit după o lungă agonie
Denisa Răducu a fost diagnosticată cu carcinom hepatocelular şi, timp de câteva luni, a luptat cu boala cumplită, medicii făcând tot ce se poate pentru a o scăpa din ghearele morţii. Mai mult, pe lângă tratamentele medicale specifice bolii de care suferea, Denisa a încercat și un tratament complementar, naturist, dar, din păcate, nici acesta nu a salvat-o. ”Rugați-vă pentru mine”, a transmis Denisa acum ceva vreme.
Din păcate, Denisa Răducu a murit, pe 23 iulie, acasă la ea, vegheată de rudele ei, la doar 27 de ani, îndurerând lumea muzicii.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai importante ştiri, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro