VIDEO / Ioana Ginghină are de furcă cu silueta! Înainte se înfometa, poza şi după se arunca în mâncare! Acum are de dat jos zece kilograme!

+3 click pentru
galerie

A început anul cu forţe proaspete, dar nu mai mari ca ale fiicei ei. Ioana Ginghină a predat ştafeta! Ce a făcut fiica ei şi a lui Alexandru Papadopol a povestit chiar ea în direct.

Micuţa se află la a doua încercare, aflându-se alături de mama ei pe platoul de filmare. "E un copil docil, se poate colabora cu ea foarte bine. Nu credeam că e atât de responsabilă! Am descoperit un copil foarte responsabil şi matur. Era pe modelul: mama, aici suntem colege. Avea discuţiile ei cu regizorul, cu colegii de platou...", a mărturisit mândră actriţa.

Pe lângă asta, Ioana Ginghină ar vrea să dea jos câteva kilograme: "Întotdeauna ţin o dietă. Încerc să nu mai mănânc după şase. Am început să fac sport uşor, să merg dar nu la sală, ci mai mult la antrenamente. În vară sper să fiu mai slăbuţă. Ideal ar fi să fiu cum am fost înainte să nasc, să ajung la un 50-53 de kilograme. Am 60 de kilograme acum. Nu mănânc mai mult ca înainte, dar am şi altă vârstă. Cel mai bine am arătat când am pozat pentru Playboy. Aveam 47 de kilograme, dar n-am mai fost niciodată aşa. A fost foame,foame, foame, foame, poză, mâncat, mâncat, mâncat"

Vezi cum arată acum pe www.antenastars.ro!

A.C.

Citeşte şi:

Vedeta de la noi care face eforturi să slăbească, dar nu reuşeşte! S-a îmbrăcat în negru ca să pară mai suplă, dar un detaliu stânjenitor a ieşit la iveală

VIDEO / Vedetele noastre sunt în pericol. Multe sunt dependente de acelaşi lucru. Cum le afectează relaţia de cuplu?

Un actor celebru are de ce tremura dacă ”calcă strâmb”! „Dacă aş afla că mă înşală... Aş muşca din toţi”

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro