VIDEO / Irina Rimes a făcut întrerupere de sarcină? Dialog incredibil între ea și amanta soţului

+3 click pentru
galerie

Irina Rimes © Facebook

S-au aflat lucruri incredibile despre o artistă super cunoscută din România! Amanta fostului soţ a făcut dezvăluiri şocante despre vedetă, ar fi făcut întrerupere de sarcină.

După ce zilele trecute a ieşit la iveală adevăratul motiv al divorţului dintre Irina Rimes şi soţul său, amanta bărbatului face dezvăluiri şocante despre relaţia pe care cei doi au avut-o şi în urma căruia a rezultat un copil. 

"Relaţia noastră a fost mai mult, să zic aşa...o relaţie la distanţă, dar distanţa nu îţi oferă capaciattea de a înţelege ce persoane se ascund dincolo de cortină şi lucrurile pe care mi le spunea el, nu întotdeauna erau veridice. Au fost foarte multe lucruri false, foarte multe minciuni", a spus amanta soţului Irinei Rimes potrivit Antena Stars

Irina Rimes şi amanta soţului său au purtat o discuţie despre bărbatul pe care l-au împărţit.

"Eu am găsit-o pe ea pe Facebook, i-am scris în contul ei privat. Întrebarea care pe mine mă măcina era de oridin, dacă într-adevăr el a căzut sau a leşinat la studio în luna iulie şi ce se petrece cu el.  Eu nu am discutat cu ea acest detaliu absolut (n.r. copil). Ştiu doar atât, el mi-a povestit că ea a fost însărcinată şi a avortat", a mai spus amanta lui Andi. 

Irina Rimes e o tânără cântăreaţă foarte talentată din Republica Moldova. Artista are 25 de ani şi printre hiturile pe care le-a scos se numără: "Visele" şi "Ce s-a întâmplat cu noi".

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro