VIDEO / Irina Rimes a făcut întrerupere de sarcină? Dialog incredibil între ea și amanta soţului

+3 click pentru
galerie

Irina Rimes © Facebook

S-au aflat lucruri incredibile despre o artistă super cunoscută din România! Amanta fostului soţ a făcut dezvăluiri şocante despre vedetă, ar fi făcut întrerupere de sarcină.

După ce zilele trecute a ieşit la iveală adevăratul motiv al divorţului dintre Irina Rimes şi soţul său, amanta bărbatului face dezvăluiri şocante despre relaţia pe care cei doi au avut-o şi în urma căruia a rezultat un copil. 

"Relaţia noastră a fost mai mult, să zic aşa...o relaţie la distanţă, dar distanţa nu îţi oferă capaciattea de a înţelege ce persoane se ascund dincolo de cortină şi lucrurile pe care mi le spunea el, nu întotdeauna erau veridice. Au fost foarte multe lucruri false, foarte multe minciuni", a spus amanta soţului Irinei Rimes potrivit Antena Stars

Irina Rimes şi amanta soţului său au purtat o discuţie despre bărbatul pe care l-au împărţit.

"Eu am găsit-o pe ea pe Facebook, i-am scris în contul ei privat. Întrebarea care pe mine mă măcina era de oridin, dacă într-adevăr el a căzut sau a leşinat la studio în luna iulie şi ce se petrece cu el.  Eu nu am discutat cu ea acest detaliu absolut (n.r. copil). Ştiu doar atât, el mi-a povestit că ea a fost însărcinată şi a avortat", a mai spus amanta lui Andi. 

Irina Rimes e o tânără cântăreaţă foarte talentată din Republica Moldova. Artista are 25 de ani şi printre hiturile pe care le-a scos se numără: "Visele" şi "Ce s-a întâmplat cu noi".

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro