VIDEO / Israela, ultimul gest pe care îl face pentru Liviu! „Mi-a spus plângând că doar eu îl pot ajuta”

Israela, ultimul gest pentru Liviu © captura video

După ce a anunţat că va pleca din ţară, Israela face noi mărturisiri, de data aceasta despre gestul pe care este dispusă să îl facă pentru Liviu. Invitată în emisiunea „Agenţia VIP”, Israela a spus că Liviu se poate vindeca doar cu ajutorul ei.

Israela a povestit în cadrul emisiunii de la Antena Stars că doar ea îl poate ajuta pe Liviu să se vindece de dependenţa sa de alcool. Aceasta a spus că Liviu a realizat pentru prima dată în viaţa sa că nimic nu este întâmplător şi că trebuie să lupte.

"În iulie, Liviu mi-a dat telefon şi mi-a spus plângând că nu mai poate şi că doar eu îl pot ajuta. Este decis să lupte, nimic nu este întâmplător. Este foarte greu pentru el! Sunt nişte lucruri care mai bine se fac în linişte", a povestit Israela.

De asemenea, Israela a mărturisit în cadrul emisiunii şi despre separarea sa de Liviu, care s-a produs atunci când acesta era internat.

"În timpul în care Liviu era la oxigen, am retras cererea de divorţ de la tribunal şi atunci m-am dus la notar. Pe data de 11 Octombrie am semnat actele de divorţ, este ceva definitiv", a continuat Israela la "Agenţia VIP".

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici!

M.G.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro