VIDEO / Iulia de la Abracadabra a ajuns piele şi os. Fiica ei e grav bolnavă! "Nu mai mănânc, nu mai dorm"

Sursă foto: captură Antena Stars

A urcat pe culmile succesului încă de la o vârstă fragedă când nu ştia ce înseamnă problemele. Iulia, fetiţa minune de la Abracadabra are o poveste de viaţă de-a dreptul impresionantă. A trecut prin multe greutăţi, iar acum îşi creşte singură fetiţa.

La trei luni, problemele micuţei Lia au început. "Scade în continuare în greutate, dar mâncare nu mai primeşte aproape deloc. Eu deja nu mai mănânc, nu mai dorm. Nu ţin o dietă, e pur şi simplu stres, nesomn şi foarte multă grijă. Nu pot să ştiu că ea nu e bine. Când mănânc, mă gândesc la ea că nu mănâncă. La sub un an s-o tratez atât de mult e foarte greu. Sunt şi singură şi se vede asta", a mărturisit îndurerată vedeta.

Vezi ce reacţie a avut tatăl fetiţei şi ce urmează să se întâmple cu micuţa aici!

Iulia a plecat din România în urmă cu 13 ani şi a locuit, în acest timp, în SUA şi în Slovenia, de unde este tatăl copilului ei. Iubitul ei nu a ţinut cont că îi poartă copilul în pântece şi a părăsit-o, iar ea a fost nevoită să se întoarcă în România. Rămasă singură, Iulia Stănescu a adus pe lume o fetiţă.

A.C.

Citeşte şi:

VIDEO / Iulia de la Abracadabra, fiica şi mama ei trăiesc în teroare! Femeia este grav bolnavă: "Nu-mi vine să cred că o să mor"

VIDEO / Iulia de la "Abracadabra" şi-a ales naşă pentru fetiţă! Andreea Berecleanu: "O să vin să-i facem prima băiţă"

VIDEO / Iulia de la "Abracadabra", cu fiica de trei zile în platoul "Acces direct"! Ce spune despre împăcarea cu tatăl bebeluşului


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro