VIDEO / Iulia de la Abracadabra a lăsat un dezastru de neimaginat în apartamentul în care a locuit. Proprietara face mărturisiri uluitoare, iar imaginile sunt incredibile

+2 click pentru
galerie

Cristina i-a oferit casa ei pentru că nu avea unde să stea, dar "Pitica de la Abracadabra" a lăsat un dezastru de neimaginat în urma ei.

Femeia care i-a dat cu bună credinţă un acoperiş deasupra capului face mărturisiri uluitoare despre cum a decurs şederea Iuliei de la Abracadabra în apartament, dar şi despre datoriile pe care nu le-a mai achitat. "Este un apartament în care am investit foarte mulţi bani, nu se vede pe filmare tot, dar mirosul se simţea de la intrare. Iulia mi-a lăsat datorii de peste 3.500 de lei. Nu ducea niciodată gunoiul. ", a declarat Cristina, proprietara locuinţei.

Iulia Stănescu a fost plecată din România timp de 15 ani şi a oscilat între New York şi Slovenia, ţara de origine a tatălui fetiţei sale. Ea s-a reîntors în ţară în apropierea naşterii şi s-a internat mai întâi la un spital din Timişoara, iar apoi s-a transferat la Spitalul Cantacuzino, din Bucureşti.

Sursă foto Captură Antena Stars

Citeşte şi

Transformarea uluitoare a Iuliei Stănescu, fetiţa care interpreta cunoscuta piesă "Inimă de ţigancă"

Ce mamă denaturată! Se laudă cu copilul de numai câţiva ani care bea, fumează şi se droghează! Imagini scandaloase

E.V

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro