VIDEO / Iulia de la Abracadabra, prinsă cu minciuna! Care este adevărul, de fapt, despre situaţia vedetei căreia i-a plâns toată lumea de milă

Sursa foto: arhiva

Iulia Stănescu a cunoscut celebritatea la o vârstă fragedă, încă de la vârsta de 4 ani, atunci când începuse să activeze în grupul "Abracadabra". Anii au trecut, iar "Pitica", aşa cum era poreclită de colegii ei, s-a transformat într-o femeie în toată firea şi a adus pe lume un copil.

După ce a venit la televizor să se plângă că a fost abuzată şi apoi bătută de un bărbat care a lăsat-o în stradă, acum s-a răzgândit. Iulia spune că, de fapt, ea are locuinţă, iar cei care spun că ea e săracă au fost duşi în eroare.

"Eu am venit la televiziune să spun povestea copilului meu. Nu am spus niciodată că dorm pe stradă sau alte lucruri de genul acesta. Mama mă ajută foarte mult pentru că are o pensie destul de mare să mă ajute. Am avut necazuri cu acel om şi sunt fericită că am scăpăt de acolo. Eu nu sunt aşa cum cred oamenii", a spus Iulia la Antena Stars, în cadrul emisiunii Răi da` Buni.

Iulia Stănescu a fost plecată din România timp de 15 ani şi a oscilat între New York şi Slovenia, ţara de origine a tatălui fetiţei sale. Ea s-a reîntors în ţară în apropierea naşterii şi s-a internat mai întâi la un spital din Timişoara, iar apoi s-a transferat la Spitalul Cantacuzino, din Bucureşti.

T.S

Citeşte şi:

Transformarea uluitoare a Iuliei Stănescu, fetiţa care interpreta cunoscuta piesă "Inimă de ţigancă"

Ce mamă denaturată! Se laudă cu copilul de numai câţiva ani care bea, fumează şi se droghează! Imagini scandaloase


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro