VIDEO / Iulia Vântur nu se lasă. Nu i-a ieșit cu filmele, nu i-a ieșit cu cântatul, nici cu Salman Khan, dar încearcă din nou

+3 click pentru
galerie

Iulia Vântur © Facebook

Iulia Vântur îşi pregăteşte relansarea în India. Blondina a intrat în studioul de înregistrări hotărâtă să-i dea gata pe indieni cu vocea sa inconfundabilă.

Iulia Vântur nu se lasă! Blondina lui Salman Khan încearcă să-i dea gata, din nou, pe indieni. Nu vă gândiţi că îşi pune silueta la bătaie ca să reuşească acest lucru, pentru că nu prea are ce. Kilogramele în plus încă îşi spun cuvântul, deşi vedeta trage din greu la sală ca să îl surprindă pe actorul indian. Românca a intrat în studioul de înregistrări şi vrea să scoată un hit, alături de un artist de acolo, conform Antena Stars.

Nu ar fi prima dată când Iulia se vrea artistă. În ultimul an, vedeta a fost prezentă tot mai des la evenimente importante din India, unde a cântat diverse melodii.  Şi asta nu e tot! Ca şi marii artişti, blonda a filmat şi un videoclip de imagine pentru una dintre piesele sale. Doar că vizualizările de pe Internet nu s-au ridicat la aşteptările sale. Doar 246 de mii în mai bine de jumătate de an... Off, Iulia, să nu fii tristă! La un alt eveniment la care a fost invitată, blondina a cântat alături de un artist indian. 

Dacă în dragoste nu are noroc, măcar în carieră să reuşească! Recent, Salman Khan a declarat că nu vrea să mai fie întrebat de Iulia Vântur, susţinând că sunt doar prieteni şi atât. 

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro