VIDEO / Iuliana Luciu îşi face de cap în clubul milionarilor! Cum petrece fosta asistentă TV de când nu mai apare pe sticlă

+3 click pentru
galerie

Iuliana Luciu îşi face de cap în clubul milionarilor © Facebook

Iuliana Luciu şi-a luat fiţele la ea şi a ieşit în clubul milionarilor. Sora Nicoletei a încins ringul de dans şi a fost părtaşă la aroganţele pe care le fac milionarii în fiecare seară, potrivit Antena Stars.

Ce mişcări, ce senzualitate... ce ţinută! Bravo, Iuliana! Aşa da! Sora mai mică a Nicoletei Luciu a petrecut de mama focului noaptea trecută în clubul milionarilor din Capitală. Vedeta a ieşit în oraş împreună cu prietenele ei. Noi o ştiam pe Iuliana o fire mai retrasă şi care nu îşi trăieşte viaţa prin cluburi, dar uite că nu este aşa.

Îmbrăcată într-o cămaşă albă şi cu o fustiţă scurtă, Iuliana a făcut furori în club! Cu aşa apariţie, sigur a dat pe spate suflarea masculină! Şi să nu credeţi că s-a aşezat vreun moment jos. A dansat toată noaptea şi şi-a făcut de cap.

Ca în fiecare seară de weekend, în clubul milionarilor distracţia a ajuns la cote maxime. Fiţele au fost, din nou, la înălţime. Bogaţii au făcut aroganţe peste aroganţe, râurile de şampanie scumpă au curs, iar notele de plată au depăşit, din nou, zecile de mii de euro. Cam aşa am putea rezuma încă o noapte de pomină pentru cei care întorc banii cu lopata şi pentru fetiţele de Dorobanţi. 

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

S.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro