VIDEO/ Jorge a povestit TOT! Detalii picante din dormitorul conjugal! ”Facem sex nebun”! Confesiunile sunt ÎNREGISTRATE

Sunt căsătoriţi de aproape trei ani, dar pasiunea dintre ei este tot mai mare, făcându-i să recurgă la cele mai romantice gesturi. Chiar dacă nimeni nu s-ar fi aşteptat la asta, se pare că un celebru artiste de la noi a renunţat definitiv la pudoare şi a povestit, de la A la Z, cum decurge o noapte normală din dormitorul lui.

Glumeţ şi fără inhibiţii, George a vorbit deschis despre relaţia cu soţia lui, dar mai ales despre cadoul... plin de pasiune pe care acesta i l-a făcut Ramonei. „La 1:00 noaptea am apucat-o pe nevasta mea şi am făcut un sex nebun, până când i-a trecut somnul. Ea avea avion la 4:00 şi voia să doarmă, dar nu a mai fost cazul. Am stat de vorbă până când am adormit eu”, a declarat, în exclusivitate pentru Spynews.ro, George.


Artistul nu s-a oprit însă cu cadourile pentru soţia lui aici, acesta făcând imposibilul să îi găsească ceva ce ea îşi dorea de foarte mult timp. „Un alt cadou pentru soţia mea a fost o pereche de ciorapi, tip plasă, aceia speciali pentru dans, pe care ea îi căuta de foarte mult timp şi nu reuşea să îi găsească”,a mai spus George. Cadou, pe care cei doi l-ar putea folosi, fără probleme, într-o altă noapte fierbinte.


George şi Ramona sunt căsătoriţi din vara anului 2013, dar până acum cei doi nu şi-au manigfestat dorinţa de a avea un copil, amândoi considerând că trebuie să mai aştepte, axându-se în primul rând pe carieră şi abia apoi pe mărirea familiei. La cununia civilă, martorii celor doi îndrăgostiţi au fost avocatul Cristian Sârbu şi soţia lui. La cununia civilă au participat rudele, dar şi fetele celor doi soţi din căsătoriile anterioare. La fericitul eveniment, Jorge a purtat un costum bleumarin, iar soţia lui a etalat o rochie roz, vaporoasă.

Foto: Sorin Cioponea

Citeşte şi:

Declarația care le va face invidioase pe femei. Ce crede George despre pantofii cu toc pe care îi poartă la ”Te cunosc de undeva”

Când o va boteza Anda Adam pe Evelin? Naşul Jorge a dat detaliile exclusive despre eveniment

Am aflat cu cine seamănă Evelin, fiica Andei Adam! “Micuța are doar gura de la...”


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro