VIDEO / Karym a apelat la poliţie! Cântărețul susţine că este terorizat de propria familie

+2 click pentru
galerie

Karym © Facebook

Un artist de la noi spune că este ameninţat cu moartea. Karym susţine că este terorizat de propria familie. Cântăreţul a cerut ajutorul familiei şi spune că se teme pentru viaţa să. "După ce m-au ameninţat pe mine, au ameninţat-o şi pe sora mea".

Într-un interviu acordat pentru Antena Stars, Karym a povestit totul cu lux de amănunte.

"Încă nu am pățit nimic. Primele amenințări nu le-am luat în serios. Probabil au avut un moment de rătăcire, dar imediat a doua zi au amenințat-o pe sora mea. Seara au trecut la fapte, s-au dus peste ea, au bătut-o", a spus Karym.

Copleşit de amenințările din ultima perioadă, artistul se teme pentru viața sa şi a copilului. Mai mult, mama artistului a venit de urgență din Italia pentru a rezolva lucrurile însă s-a ales cu aceleaşi amenințări şi jigniri greu de reprodus din partea fiului cel mijlociu şi fiica cea mare.

"Atât eu cât şi copilul, mama şi tatăl meu trăim într-un stres continuu... terorizați de amenințări şi jigniri. Inconştiența şi pasivitatea instituțiilor care ar trebui să te protejeze pot duce la o tragedie... nu vreau decât să fiu protejat, să îmi cresc copilul în liniște, pace şi armonie. Vreau să fiu lăsat în pace", a mai declarat Karym.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro