VIDEO / Lacrimi de durere pentru Lora în aventura "Asia Express": "Am văzut-o țipând și urlând"

+3 click pentru
galerie

Lora © Facebook

Aventura "Asia Express" îi supune pe concurenți la numeroase probe. Cea mai recentă a presupus mersul pe bicicletă pe un drum deloc avantajos. Lora a simțit, la propriu, cum este să cazi de la înălțime. 

"Asia Express" "a scos" din Lora numeroase țipete și lacrimi de durere. Într-o cursă umăr la umăr pe teren accidentat, Lora a căzut, iar evenimentul nefericit l-a enervat teribil pe iubitul său, Ionuț Ghenu

"M-am speriat tare când am vazut-o. Am și spus că am o limită. Limita mea e Lora și tot ce pățește ea. Mă gândeam că o să rămână o perioadă imobilizată", a spus Ionuț Ghenu. 

"Mă durea foarte tare piciorul. Nu m-a ajutat cu nimic că s-a enervat. Am crezut că nu am să pot continua concursul. Este doar o leziune ușoară", a completat Lora. 

"Asia Express" este un reality show ce duce aventura la un alt nivel. 7 perechi de vedete vor avea de parcurs un traseu de aproape 5000 de km prin Vietnam, Laos, Cambodgia și Thailanda. Fără scenarii, fără niciun ajutor din partea echipei de producție, cei 14 trebuie să se descurce singuri pentru a ajunge la destinația finală. Ține doar de ei și de abilitătile lor să își găsească transport, cazare și mâncare, având la dispoziție un singur dolar pe zi.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.G. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro