VIDEO / Lady Gaga a făcut senzație la Super Bowl. Ce a purtat vedeta în picioare

Lady Gaga / foto: Hepta

Lady Gaga s-a cumințit în ultima perioadă, iar aseară a făcut senzație la Super Bowl, evenimentul sportiv al anului, care strânge anual peste o sută de milioane de telespectatori în fața televizorului.

Îmbrăcată într-un costum roșu și strălucitor, Lady Gaga a cântat imnul național al Statelor Unite ale Americii și a tăiat răsuflarea tuturor. Cei prezenți au putut vedea inelul de logodnă primit anul trecut de Sfântul Valentin de la Taylor Kinney.

Vedeta nu a renunțat complet la extravaganțele pe care le-a făcut în ultimii ani și a ales să poarte pantofi de culoare diferită.

Cine e Lady Gaga?

Lady Gaga (n. Stefani Joanne Angelina Germanotta, 28 martie 1986) este o cântăreaţă americană, câştigătoarea a şase premii Grammy. Primul contract cu o casă de înregistrări l-a semnat la vârsta de 18 ani, dar a obţinut succesul scontat abia după semnarea contractului cu Streamline Records, o divizie a casei Interscope Records.

La începuturi a lucrat drept compozitoare pentru mai mulţi artişti sub contract la Interscope Records, precum Fergie, Britney Spears, Black Eyed Peas şi Pussycat Dolls, înainte ca Akon să-i descopere puterea vocală, oferindu-i un contract cu propria casă de discuri, Kon Live Distribution.

V.M

Citește și:


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro