VIDEO / Li s-a spus că vor câștiga ”Mireasă pentru fiul meu” dinainte de finală! Care va fi cuplul sezonului

Sursă foto: captură Antena 1

S-a aflat cine va fi cuplul âștigător al emisiunii ”Mireasă pentru fiul meu” chiar înainte de finală!

Telespectatorii, dar și concurenții și familiile lor stau cu sufletul la gură în legătură cu rezultatul final al show-ului matrimonial. Acum, înainte cu câteva luni de finală, cuplul care are cele mai mari șanse să câștige a fost dezvăluit de Camelia Pătrășcanu. Astrologul a analizat fiecare cuplu din casă și a ajuns la o concluzie rapidă, datorită compatibilității.

”Toți sunt foarte compatibili între ei. Andrada e Balanță și Valentin e Berbec. Voi aveți o compatibilitate complementară. Fiecare este oglinda celuilalt. Sunt situații când unul e mai nesigur și celălalt imediat vine și compensează. Aveți foarte mari șanse să câștigați competiția. Fiecare sunteți la 180 de grade pe cercul astrologic. V-aș recomanda să nu fiți geloși! O să ajungeți în finală și dincolo de concurs”, a mărturisit astroloaga Camelia Pătrășcanu în emisiune.

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU 2017 este un reality-show matrimonial, difuzat pe Antena 1, în fiecare zi a săptămânii de la 10:50 -13:00 şi 14:00-16:00, iar sâmbata de la 14:00-16:00 şi de la 17:00 la 19:00. În rest, telespectatorii pot urmari show-ul, non-stop, pe AntenaPlay.

A.C.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro