VIDEO / Liviu Teodorescu a făcut cele mai sincere confesiuni, în Joia Mare. Cântăreţul şi-a mărturisit păcatele: "Mă întreba dacă vreau să facem sex"

+3 click pentru
galerie

Liviu Teodorescu © Instagram

Liviu Teodorescu a venit în platoul emisiunii "Răi Da' Buni" şi a vorbit despre cele mai ascunse păcate ale sale şi despre ce propuneri primea în trecut. 

Invitat să vorbească în cadrul emisiunii "Răi Da' Buni", Liviu Teodorescu "şi-a spălat păcatele" chiar în Joia Mare. Cântăreţul a povestit prin ce experienţe inedite a trecut când era mic, însă nu a uitat să o menţioneze şi pe iubita sa

"În clasa I o fată mi-a propus o grămadă de lucruri indecente. Pe ea o învăţa o prietenă mai mare. Mă întreba dacă vreau să facem sex după uşa de la clasă. Eu l-am întrebat pe tata ce înseamnă sex. Am fost foarte desfrânat când eram mic. Am şi "furat". Am furat inima iubitei mele, aceasta este completarea. (...) Am o întreagă listă de înjurături. Cred că oricine devine creativ când se enervează", a spus Liviu Teodorescu. 

În prezent, Liviu Teodorescu trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu Iulia, iubita sa actuală. Cântăreţul a mărturisit faptul că, momentan, nu se gândeşte să se căsătorească.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.G. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro