VIDEO / Lora, declaraţii EXCLUSIVE despre nunta cu Ionuţ Ghenu!

Sursă foto: Facebook

A reproşat prin versuri că mariajul ei ajunsese o luptă de unul singur, deşi, practic, viaţa era trăită în doi. Însă înainte de a fi măritată, Lora a lăsat urme în sufletul multor admiratori. Iar acum povesteşte cu zâmbetul pe buze despre cum rupea inimile băieţilor în adolescenţă!

Înainte să iubească, Lora s-a împotrivit dragostei, de mai multe ori.

"Ce am reproşat eu în Floare la Ureche a fost ceea ce mi s-a reproşat mie la un moment dat. Dispăream. Ţin minte că eram la întâlnire şi voiam să mă duc puţin până la baie sau până afară să dau un telefon şi nu mai veneam. Nu-mi plăcea băiatul", a mărturisit artista.

Râde acum, dar atunci frângea inimi. Cu actualul iubit, însă, altfel a stat situaţia. După o lungă perioadă de tatonări, Lora a ajuns la concluzia că a găsit ceea ce căuta!

"Are o moştenire genetică foarte bună. Îndeplineşte criteriile. Da, i-am făcut lista şi... ce criterii trebuia să îndeplinească? Personalitate puternică. O personaă căreia să nu i fie frică să fie verticală şi să stea dreaptă împotriva curentului", a explicat cântăreaţa.

Vezi detalii EXCLUSIVE DESPRE NUNTĂ aici!

A.C.

Citeşte şi:

VIDEO / Cât de mult s-a schimbat Lora de-a lungul anilor. Îţi mai aminteşti de primele ei apariţii?

Lora, declaraţie suprinzătoare despre relaţia cu Ionuţ Ghenu: "Dacă aş primi vreun inel, nu cred că o să mă abţin să nu postez o poza pe Internet!"

VIDEO / Probleme în paradis? Dezvăluirea neaşteptată a Lorei: "Nu vreau să fiu o mamă singură!"


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro