VIDEO / Luis Lazarus este bun de plată! Cât trebuie să scoată din buzunar pentru jignirile aduse Oanei Zăvoranu

+2 click pentru
galerie

Oana Zăvoranu și Luis Lazarus © Sursa foto: Facebook

Scandalul dintre Ozana Zăvoranu și Luis Lazarus pare a fi aproape de final. Focoasa brunetă a ieșit câștigătoare în urma procesului pe care îl avea cu Luis Lazarus.

Luis Lazarus a jignit-o pe Oana Zăvoranu în repetate rânduri, iar Querida l-a dat în judecată. Instanța a decis, iar Luis Lazarus este bun de plată acum. 

”Admite în parte acţiunea reclamantei Zăvoranu Ioana. Obligă pe pârâtul Lazarus Luis Vicenţiu să-i plătească reclamantei suma de 30.000 Euro (echivalent în lei la data plăţii efective) cu titlu de daune morale. Obligă pe pârâtul Lazarus Luis Vicenţiu să se abţină ca pe viitor să facă afirmaţii publice nedovedite temeinic cu privire la reputaţia sau viaţa privată a reclamantei Zăvoranu Ioana. Obligă pe pârât la plata sumei de 5180 lei către reclamantă cu titlu de cheltuieli de judecată. Cu drept de apel în termen de 30 de zile de la comunicare, la Curtea de Apel Bucureşti. Apelul se va depune la Tribunalul Bucureşti.”, se arată în decizia instanței. Decizia instanței nu este definitivă și poate fi atacată.

Luis Lazarus trebuie să scoată suma de 30.000 de euro pentru jignirile pe care i le-a adus Oanei Zăvoranu. Luis Lazarus va trebui să se abțină de acum înainte de a vorbi despre focoasa brunetă.

 

Oana Zăvoranu, în vârstă de 43 de ani, pe numele adevărat Ioana Zăvoranu, este o actriță, cântăreață și moderatoare de televiziune din România. Bruneta este la a doua căsnicie. Aceasta a fost măritată timp de 7 ani cu Pepe, de care a divorţat cu scandal. Alex, actualul soţ al Oanei Zăvoranu, este şi el tot la cea de-a doua căsătorie. Tânărul a fost căsătorit cu Alexandra Oncescu, femeia care i-a dăruit şi un băieţel, de care însă acesta refuză să se ocupe. Alex Ashraf s-a născut pe 31 octombrie 1986.

D.S.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro