VIDEO / Mămica Adelina Pestriţu, în casa devoratorului de românce! Bruneta şi iubitul ei au petrecut ore bune la reşedinţa lui Philipp Plein

+3 click pentru
galerie

Adelina Pestriţu © Facebook

Oaspete de onoare acasă la nimeni altul decât faimosul Philipp Plein! Adelina Pestriţu şi-a văzut visul cu ochii şi a trăit cea mai frumoasă experienţă de când cochetează cu moda. Şi-a luat inima în dinţi şi iubitul de mână şi au zburat la New York, direct la reşedinţa creatorului, după care au fost martori la o paradă exclusivistă.

Adelina Pestriţu, la brațul fostului iubit al Mădălinei Ghenea! În casa creatorului care dă ora exactă a modei internaţionale, graviduţa Adelina a strălucit. Fermecătoarea brunetă a fost invitată de onoare a celui mai râvnit designer, Philipp Plein, potrivit Acces Direct.

Emoţiile au fost mari încă de la aeroport, mai ales că a fost prima calătorie peste Ocean de când a aflat că, peste mai puţin de 6 luni, va aduce pe lume un bebeluş. Totuși, a făcut faţă fără probleme zborului şi a avut parte de momente minunate în orașul care nu doarme niciodată. Să nu credeţi însă că și-a abandonat iubitul acasă. Cei doi amorezi au fost printre privilegiaţii care i-au păşit pragul celebrului fashionist. Au fost invitaţi la masă şi au stat la o discuţie amicală în reşedința de 5 stele. Aici, Adelina nu a ratat să imortalizeze momentul. Aroma luxului invada orice colţişor al casei.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro