VIDEO / Mara Bănică este fericită! Anunţul pe care l-a făcut despre "fetiţele din beznă" de la Acces Direct

Drama surorilor din beznă a luat sfârșit. Andreea și Nicoleta au fost salvate! Fetele au fost scoase din familie de către cei de la Protecția Copilului și încredințate unui asistent maternal.

Mara Bănică a postat pe pagina unui site de socializare un mesaj despre situaţia fetiţelor din beznă, caz prezentat de emisiunea Acces Direct, de la Antena 1. "Fetitele din bezna au fost salvate! De astazi, Nicoleta si Andreea au o familie adevarata! Doamne, multumesc! Si adaug, editand textul ulterior: fara Codin Maticiuc si Marius Lacatus finalul asta fericit nu ar fi fost posibil, indiferent ce am fi facut noi. Asa ca, lor sa le multumiti in primul rand. Si sa ma ierte primul pentru ca dau din casa. Dar chiar e un om deosebit.", a scris aceasta pe Facebook.

Despre ce este vorba

Andreea şi Nicoleta sunt doi copii care, de când s-au născut, nu au ştiut niciodată ce înseamnă cu adevărat bucuria şi au fost ţinute în beznă. Părinţii lor le-au tratat cu indiferenţă şi nu le-a păsat dacă sunt flămânde sau nu.

Sursă foto

Citeşte şi

VIDEO / N-a mai rezistat şi a izbucnit în lacrimi! Mara Bănică, cu ochii în lacrimi, în direct, la "Acces Direct"! Ce i-a provocat această reacţie

Este în al 9-lea cer! Ce cadou a primit Mara Bănică de la logodnicul ei

E.V


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro