VIDEO / Marcel Toader a dus lenjeria intimă a Mariei Constantin, găsită în mașină, la testul ADN! Rezultatul va da totul peste cap

Marcel Toader © arhivă

Marcel Toader vorbește în cadrul emisiunii "Xtra Night Show", de pe Antena 1, despre demersul pe care l-a înaintat. Afaceristul a dus lenjeria intimă a Mariei Constantin la testul ADN pentru a afla dacă artista l-a înșelat, cu adevărat, cu un alt bărbat. Testul va arăta sau nu existența unui cromozom masculin străin.

Marcel Toader a fost la un institut privat pentru a supune lenjeria intimă a Mariei Constantin la un test ADN! Afaceristul dorește să afle dacă există urme ale unui cromozom masculin străin. 

"În 10 zile lucrătoare vom avea rezultatul pentru a afla dacă există cromozomul masculin străin", a spus Marcel Toader în emisiunea "Xtra Night Show", de pe Antena 1. 

Dacă apare cromozomul lui Marcel Toader, cazul se va închide pe această pistă. În cazul în care există un cromozom masculin străin, afaceristul va face tot ce-i stă în puteri pentru a afla cine este bărbatul cu care Maria Constantin l-a înșelat.

Cel de-al șaselea divorț pare să fie cel mai dificil
Maria Constantin s-a căsătorit cu Marcel Toader pe 26 septembrie 2015. În vârstă de 30 de ani, artista de muzică populară a mai fost căsătorită o dată, în timp ce fostul rugbist, de 54, are cinci mariaje eşuate până în prezent. Iar de când este în scandal cu Maria Constantin, acuzând-o de infidelitate, Marcel Toader pare să treacă prin momente grele, cu atât mai mult cu cât el a făcut publice lucruri care țin de intimitatea cuplului pe care l-a format cu blondina.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.V.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro