VIDEO / Marcel Toader, adevărul despre relaţia cu Aida Preda! "Nu există o femeie pe lumea asta să nu pot să îi sucesc minţile"

+3 click pentru
galerie

Marcel Toader © Facebook

Marcel Toader a dovedit întotdeauna că este un bărbat asumat şi sincer. După ce a fost surprins de paparazii spynews.ro la masă cu Aida Preda, afaceristul a vorbit despre relaţiile din viaţa lui.

Citeşte şi - Experienţa şi-a spus cuvântul! Cum a reuşit Marcel Toader să iasă în oraş cu o bunăciune fără să fie ars la buzunar

Marcel Toader este pregătit să îşi găsească din nou o femeie care să fie îi fie alături, însă e foarte atent deoarece are o experienţă imensă când vine vorba de aşa ceva. Cât despre Bianca Roman şi Aida Preda, ar fi doar prietene, mai ales cea din urmă, cu care pătrează o relaţie frumoasă de aproximativ 10 ani. 

"Sunt o persoană foarte liniştită. De nouă luni de ziue mi-am regăsit liniştea. Am stat foarte mult de vorbă cu mine. Mi-asum toate reponsabilităţile posibile, mi-asum chiar şi lucrurile negative. În mintea mai există loc pentru o altă iubire, numai că ce s-a speculat nu este nimic adevărat. Cu Bianca Roman am stat câteva ore la o masă, unde am râs, am glumit, suntem două persoane asumate. Prietenă e mult spus, la fel de mult spus este să văd o relaţie în viitor cu Bianca Roman. Nimic mai mult. Nici măcar nu am avut o întâlnire privadă. Nu se pune problema unei relaţii. Nu există o femeie pe lumea asta sa nu pot să îi sucesc minţile. Am ajuns la o putere de seducţie fantastică", a spus Marcel Toader pentru Antena Stars

Citeşte şi - Ăsta e secretul tinereţii! Iată cum se întreţine Marcel Toader pentru noua sa cucerire

"E o cunosc pe Aida Preda de 10 ani. Vorbeam chiar în timpul divorţului de Gabriela Cristea şi ştia absolut tot. Are un suflet foarte mare. Aida ştie foarte multe lucruri despre mine. Când am cunoscut-o pe Maria canalul de comunicare cu Aida Preda s-a întrerupt brusc. I-am destăinuit multe din viaţa mea. Şi ea la rândul ei mi se destăinuie mie. Atunci când am fost invitat undeva la o cafenea fusese ziua ei cu o zi înainte. Ne-am certat pentru c nu trebuie să plătească ea, ea a insistat să pltească nota, a fost de 72 de lei", a mai spus Marcel Toader. 

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro