VIDEO / Marcel Toader, mărturisiri despre problemele de sănătate intime ale Mariei Constantin: "Erau medicamente speciale"

+4 click pentru
galerie

Maria Constantin s-a căsătorit cu Marcel Toader pe 26 septembrie 2015. © Sursa foto: arhivă

Marcel Toader nu se oprește cu dezvăluirile despre viața intimă a Mariei Constantin. După ce a spus că l-a înșelat și a făcut publice mai multe probe obținute după partidele de amor dintre artistă și amanții săi, afaceristul a mărturisit încă un secret. Potrivit fostului rugbist, cântăreața de muzică populară avea foarte multe medicamente pentru zona intimă, semn că suferea sau poate încă suferă de anumite afecțiuni.

 În cadrul unui interviu în care a prezentat casa în care a locuit cu Maria Constantin, Marcel Toader a spus că are dovezi care contrazic declarațiile artistei potrivit cărora el ar fi fost întreținut de ea. Mai mult, în timp ce se afla în dormitorul conjugal, afaceristul a declarat că a aruncat mai multe medicamente speciale pe care cea de-a șasea soție le folosea pentru zona intimă.

"Aici dormeam noi, acolo dormea ea, aici era locul meu. (...). Am aruncat trei sferturi, pentru că erau medicamente speciale. Adică niște medicamente pentru zona intimă, foarte multe. (...)", a declarat Marcel Toader la XNS.

Conform surselor noastre, Maria Constantin şi Marcel Toader au mers la notar pentru a solicita divorţul, urmând ca în câteva săptămâni să fie amândoi doi oameni liber. Aceştia au 30 de zile la dispoziţie timp să se gândească dacă vor cu siguranţă să facă acest pas.

Maria Constantin s-a căsătorit cu Marcel Toader pe 26 septembrie 2015. În vârstă de 30 de ani, artista de muzică populară a mai fost căsătorită o dată, în timp ce fostul rugbist, de 54, are cinci mariaje eşuate până în prezent.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

D.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro