VIDEO / Marcel Toader şi Maria Constantin se vor întâlni astăzi după ce şi-au aruncat cuvinte grele! Afaceristul e hotărât să scape de soţia sa

+3 click pentru
galerie

Marcel Toader şi Maria © Foto: Facebook

Marcel Toader e mai hotărât ca niciodată. El şi Maria Constantin vor ajunge astăzi în faţa notarului pentru a divorţa. Afaceristul nu vrea să mai audă niciodată de însă soţia sa. 

Dacă acum ceva timp voia să o târască prin tribunale şi să se judece cu ea, Marcel Toader vrea o despărţire paşnică cu soţia sa. Nu vrea să mai prelungească momentul în care va fi un bărbat liber, fără vreo obligaţie.

Acesta era convins acum câteva zile că vrea să ajungă în instanţă deoarece Maria Constantin, după părerea sa, nu respectase o promisiune pe care i-o făcuse. Acum lucrurile s-au schimbat şi s-a răzgândit. 

Marcel Toader şi Maria Constantin se vor vedea astăzi faţă în faţă, la notar, acolo unde trebuie să semneze actele divoţului. Afaceristul a anunţat aseară la "Xtra Night Show" că nu vrea să mai amâne acest moment. Aşadar, peste ceva timp, cei doi vor semna actele.

Conform surselor noastre, Maria Constantin şi Marcel Toader au mers la notar pentru a solicita divorţul, urmând ca în câteva săptămâni să fie amândoi doi oameni liber. Aceştia au 30 de zile la dispoziţie timp să se gândească dacă vor cu siguranţă să facă acest pas.

Maria Constantin s-a căsătorit cu Marcel Toader pe 26 septembrie 2015. În vârstă de 30 de ani, artista de muzică populară a mai fost căsătorită o dată, în timp ce fostul rugbist, de 54, are cinci mariaje eşuate până în prezent.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

C.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro