VIDEO / Maria Constantin nu regretă alegerile făcute în viaţă, când vine vorba de bărbaţi! "Nu pot spune că am ales prost"

+2 click pentru
galerie

Maria Constantin © Captura Antena Stars

Maria Constantin a vorbit în emisiunea "Dincolo de aparenţe" despre viaţa ei, despre copilărie şi părinţi, dar şi despre greutăţile care au ajutat-o să se maturizeze în timp.

Maria Constantin a discutat în emisiunea de pe Antena Stars despre momentele grele prin care a trecut, dar şi despre iubirile din viaţa ei. 

"Tatăl meu şi cu mama mea mereu au fost tot timpul alături de mine. Mi-au cumpărat un flaut din argint, din Franţa. Au făcut un sacrificiu incredibil. (...) Noi, femeile, în general, atunci când iubim, iubim cu tot sufletul. (...) Am ales de două ori, cu sufletul şi cu inima. Nu pot spune că am ales prost. Din fiecare experienţă, am avut de învăţat câte ceva. Iată-mă la vârsta de 30 de ani, cu minte mult mai matură, dacă nu treceam prin asemenea greutăţi şi încercări ale vieţii, probabil nu eram atât de matură şi nu judecam aşa", a spus Maria Constantin în emisiunea "Dincolo de aparenţe". 

Despre mariajul Mariei Constantin cu Marcel Toader
Maria Constantin şi Marcel Toader au mers la notar pentru a solicita divorţul. Pe 14 septembrie, la biroul notarial s-a prezentat doar artista de muzică populară. Maria Constantin s-a căsătorit cu Marcel Toader pe 26 septembrie 2015. În vârstă de 30 de ani, artista de muzică populară a mai fost căsătorită o dată, în timp ce fostul rugbist, de 54, are cinci mariaje eşuate până în prezent.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.V.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro