VIDEO / Maria Constantin răspunde acuzațiilor de furt: ”Mi se pare aberant!”

+2 click pentru
galerie

Maria Constantin © Sursa foto: Facebook

Maria Constantin a fost acuzată de plagiat de colegă de breaslă, însă soția lui Marcel Toader susține că s-a făcut dreptate în acest caz.

Irina Antoci a acuzat-o pe Maria Constantin că i-a furat o piesă, însă Maria Constantin a dovedit că piesa ei era înscrisă la UCMR.

„Lumea vorbește multe. Eu am acte pe această piesă. E înscrisă la UCMR. Am prezentat actele la Youtube. Mi se pare anormal să arunci cu pietre. Nici nu vreau să-i spun numele. Mi se pare aberant”, a declarat Maria Constantin pentru ”Star Matinal”.

Piesa pe care Maria Constantin a lansat-o recen se numește ”Scrisoare de dragoste”, în timp ce Irina Antoci susține că este copiată după piesa ei, ”Scrisoare de la mama”. Melodia Irinei Antoci a fost ștearsă de pe Youtube.

”Maria Constantin prezintă piesa ca fiind piesa ei. Eu pot să susțin că piesa doamnei este făcută pe baza piesei mele în proporție de 60-70%. Dacă ea susține că e piesa ei. Cum spune că i-a fost vândută? Indiferent de cine a făcut-o, lucrurile se vor clarifica”, a declarat Irina Antoci pentru ”Star Matinal” în urmă cu o săptămână.

În vârstă de 30 de ani, Maria Constantin are un băiat din prima căsătorie. Maria Constantin s-a căsătorit cu Marcel Toader în septembrie 2015.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

D.S.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro