VIDEO / Maria Constantin şi-a făcut sora să plângă în direct, la TV! A rămas fără cuvinte

Captură video

Maria Constantin a acceptat provocarea Antena Stars şi i-a făcut o declaraţie surorii ei, fără să folosească cuvintele "te iubesc" şi "mulţumesc". La final, sora cântăreţei a izbucnit în lacrimi.

Maria Constantin s-a aşezat în faţa Cameliei şi a vorbit sincer despre familia lor şi despre ceea ce îşi doreşte. "Surioara mea cea dragă, te-am crescut, te-am legănat, am crescut alături de tine. Îmi doresc să nu ne despartă absolut nimeni. Suntem o familie şi aşa va fi mereu. Mă gândesc că tata se uită la noi şi ar vrea să fie alături de noi şi să vadă cât de bine se înţeleg copiii lui şi cât de fericiţi sunt. Aşa să rămânem pentru totdeauna, să fim uniţi", a spus Maria Constantin pentru sora ei", a spus Maria Constantin.

"Camelia, văd că nu mai poţi spune nimic", a afirmat Mihai Morar, sora Mariei Constantin confirmând acest lucru printr-un gest din cap. 

Maria Constantin s-a căsătorit cu Marcel Toader în septembrie 2015. În trecut, actualul soţ al Mariei Constantin a mai avut două mariaje: unul alături de Anamaria Ferentz, altul alături de Gabriela Cristea. În vârstă de 28 de ani, Maria Constantin a mai fost căsătorită o dată. Din prima căsnicie interpreta de muzică populară are un băiat care este crescut de fostul soţ al artistei. Codruţ s-a născut în 2009.

R.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro