VIDEO / Maria Ghiorghiu, semnal de alarmă despre doliul naţional care ar putea lovi România. "E posibil să fie vorba de copilaşi"

Maria Ghiorghiu, previziune cutremurătoare © Sursă foto: Captură

Maria Ghiorghiu vine cu noi detalii despre tragedia despre care spune că ar urma să se întâmple în România.

După ce în urmă cu aproape o săptămână a scris pe blogul său despre doliul naţional în care va intra ţara noastră, Maria Ghiorghiu vine cu noi declaraţii şocante. Maria Ghiorghiu a vorbit într-un interviu pentru "Star Matinal", de la "Antena Stars", despre ce tragedie ar putea avea loc în România.

"Este a doua oară când suntem preveniţi. O zi a mai rămas din doliu naţional din România. E posibil să avem mai multe zile de doliu naţional. În 10 aprilie, la 4.30, când scriam pe blog, eram la monitor şi vedeam în spatele meu, de parcă aş fi vut ochi în ceafă, vedeam o mână care ţinea nişte coroniţe de şcoală. Şi lângă celelalte coroniţe a apărut alta cu tricolorul românesc care s-a îmbrăcat în doliu.

Din păcate vom auzi de o tragedie. Se vor vărsa multe lacrimi. Mă gândesc aici la Deveselu, ca nu cumva ruşii să vrea să distrugă scutul american, sau la un cutremur. Sau mă mai gândesc să nu fie vorba de copilaşi. Să ne rugăm să nu se întâmple. Nu toate se adeveresc a doua zi, într-o lună sau o săptămână. Pe teritoriul României, mesajul a fost clar. Să avem grijă când ne aflăm în mulţime. Doamne fereşte de un atac terorist. România e în vizorul teroriştilor", a spus Maria Ghiorghiu despre ce a simţit că ar putea să se întâmple. 

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai importante ştiri, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

 

O.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro