VIDEO / Decizie neaşteptată. Marius vrea să plece din casa "Mireasă pentru fiul meu": "Pierd afară o grămadă de lucruri importante!"

Tensiune în casa băieţilor din show-ul "Mireasă pentru fiul meu"! Concurenţii se ceartă la cuţite! Marius şi Valentin se revoltă faţă de Robert. De ce s-a supărat Marius atât de tare?


Robert este piaza rea. Comportamentul lui l-a indignat pe Marius şi l-a adus în stadiul în care acesta îşi doreşte să iasă din casă."Aşa s-a obişnuit, ca Robert să fie vocea lor, pentru că are tăria de caracter să-şi susţină părerea. Vine ăsta să-mi fluture mie şapte medalii în faţă? Ţi-am zis, medaliile lui şi trofeele lui sunt de pus în vitrină şi atât!", declară Marius, supărat pe situaţia în care se află.

Marius a fost încurajat de Eduard să rămână şi i-a spus că nu şi-a acordat şansa să cunoască toate fetele din competiţie. "Pierd afară o grămadă de lucruri foarte importante. Pentru ce, ca să cunosc nişte fete? Sincer, ăsta e ultimul lucru pe care-l am în cap acum. Singurele persoane care nu-mi plac în casa asta sunt un trişor şi o gură spartă!", se destăinuie Marius, exprimându-şi supărările legate de Valentin şi Robert.

"Mireasă pentru fiul meu" este un reality show matrimonial, difuzat pe Antena 1, în fiecare zi a săptămânii de la 11:15-13:00 şi 14:00-16:00, iar sâmbătă de la 14:00-16:00 şi 17:00-19:00. În rest, telespectatorii pot urmării show-ul, non-stop, pe AntenaPlay.

Sursă foto: captură video

A.C.

Citeşte şi:

S-au legat prietenii strânse în casa "Mireasă pentru fiul meu"! Mai mulţi foşti concurenţi s-au distrat împreună

Dragoste fără limite la "Mireasă pentru fiul meu"! Doi concurenţi s-au sărutat cu pasiune în faţa tuturor!

VIDEO / Emoţii la "Mireasă pentru fiul meu"! Cine sunt cei doi concurenţi propuşi pentru eliminare?


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro