VIDEO / Mărturisiri inedite despre copilăria Elenei Gheorghe! Mama sa a povestit cum era artista! “Îi plăcea să îmi ia pantofii”

Mama Elenei Gheorghe a vorbit despre copilăria artistei © captura video

Elena Gheorghe a avut o copilărie împărţită între muzică şi credinţă! În emisiunea „Agenţia VIP”, mama Elenei Gheorghe a vorbit despre copilăria artistei, cât şi despre năzdrăvăniile pe care le-a făcut pe vremea când era doar o copilă.

Invitată în emisiune, mama Elenei Gheorghe a povestit despre viaţa neştiută a Elenei Gheorghe, despre copilăria acesteia. Se pare că artista a făcut multe, multe năzdrăvănii când era mică, fiind chiar pe punctul de a-şi pierde propriul frate. Mama sa a vorbit cu multă bucurie în suflet despre copilăria artistei, care nu a fost deloc una liniştită.

“Elena era mai băieţoaică când era mică, dar un copil extraordinar de bun. Mereu mă ajuta când era mică, dar a fost certată pentru că nu a avut grijă de fratele ei. Se jucau toţi trei şi la un moment dat nu îl mai găseam pe Costin. Mă mai ajutau vecinii să am grijă de ei, cât şi soţul meu care mă ajută şi astăzi. Am încercat să le dau o educaţie frumoasă. I-a plăcut foarte mult să îmi ia pantofii", a povestit mama Elenei Gheorghe în emisiune.

"Ştiam că va veni ziua când o sa fim toţi împreună şi i-am dat numele fiicei mele, Elena, pentru că aşa o chema pe soacra mea. Elena a fost mai apropiată de soacra mea, pentru că primele cântece au fost machedoneşti au fost făcute la îndemnul bunicii sale", a spus mama Elenei Gheorghe.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici. 

M.G.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro