VIDEO / Mentorul lui Florin Salam a vorbit despre momentul în care clienţii manelistului îşi vor primi banii înapoi

+2 click pentru
galerie

Florin Salam © arhivă

Mentorul lui Florin Salam a vorbit despre momentul în care clienţii manelistului îşi vor primi banii înapoi şi despre situaţia sa medicală. 

Puiu Gheorghiu a fost mentorul lui Florin Salam şi, totodată, omul care a avut grijă de copiii din prima căsnicie a manelistului.

Nu se cunoaşte exact situaţia actuală, însă, până acum, este cert faptul că, deocamdată, "Regele manelelor" nu poate cânta şi nici nu şi-a mai onorat concertele din cauza situaţiei medicale fragile pe care o are. De asemenea, acesta a fost hăituit de clanurile de interlopi, a câştigat 1 milion de euro la cazino şi şi-a întrerupt programul artistic.

De asemenea, Puiu Gheorghiu, mentorul lui Florin Salam, a povestit că oamenii îşi cer banii înapoi, aceştia fiind bulversaţi de situaţia prezentă. 

"Florin nu mai cântă, nu a plecat din ţară, eu cred că trebuie să-şi conştientizeze situaţia actuală, şi problemele de sănătate şi celelalte. E şi vina lui că nu a ieşit să spună nimic. Lumea e bulversată", a spus Puiu Gheorghiu.

"Chiar dacă nu vor da de el, îşi vor primi banii. Problema e când îi vor primi", a adaugat acesta.

"Eu nu-l promovez pe "noul Florin Salam". Formaţia Toni Ciolac e o formaţie de sine stătătoare. Dar l-am luat pe Leo de la Kuweit pentru că a fost a doua voce a lui Florin, umbra lui Florin, împreună cu Londonezu', adică Cristi", a spus Puiu. 

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.V.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro